6 Ekim 2009

Yeni Bir Keşif- She & Him

Son zamanlardaki Zooey Deschanel çılgınlığıma kendisinin M. Ward ile birlikte çıkardıkları volume one albümünü dinleyerek devam ediyorum. Şimdi ben bu kadını çok seviyorum ama kendisi için beslediğim garip boyutlardaki sevgim müziğini objektif değerlendirmeme hiç engel değil. Başkası olsaydı da buna benzer bir albümü bağrıma basar, sabah akşam dinlerdim. Çünkü güzel, fazla güzel. Son zamanlarda dinlediğim en iyi albüm diyebilirim hatta, baştan sona tutarlı soundu, çok süper sözleri ve canım zooey'nin şirin vokali her şey yerli yerinde, Folk esintileri, akustik gitar, sanki eski bir zamandan çok eski şarkıları dinliyormuşuz gibi hissetiren nostaljik bir hava... Tüm şarkılar on numara Daha da ne olsun bilemedim. Siz de şöyle bir bakalım neymiş ne değilmiş derseniz Myspace sayfalarına bir uğrayın derim. Her ne kadar süper zeka insanlar myspace'i yasaklayıp dünyadaki tüm müzisyenlerden bizi koparmaya çalışıp müziksiz yavan bir hayat sürmemiz için ellerinden geleni yapıyor olsalar da ulaşmanın yollarını herkes biliyor artık ki bu birçok yönden üzücü bir şey. Neyse bu da başka bir yazının konusu.
Ah bir de şu şarkıyı dinleyin, hepsini dinleyin de önce bi bunu dinleyin. change is hard

4 yorum:

Ayşenur dedi ki...

ovv..
change is hard isimli şarkıyı yemek istedim sanki..eminim diğer şarkıları da bu kadar güzeldir^^

gokciii dedi ki...

:) güzel ya hemide çok güzel. ben şahsen başka bir şey dinleyemiyorum bu aralar. albümü iyice eskitene kadar da böyle olacak galiba :)

jazz dedi ki...

çok şekermiş ama bu! :) hoparlörün sesi kısık olunca vokali başta Amy Winehouse'a benzetip sonra daha değişik olduğunu farketmem de ilginç oldu tabii :)

gokciii dedi ki...

evet çok şeker, beğendiğine sevindim :)