20 Ekim 2014

Pencere Serisi - Birinci Bölüm


Üç ay kadar önce yukarıda gördüğünüz ilk pencere fotoğrafını çektikten sonra aklıma pencereler ve pencereden gördüklerim üzerine bir seri başlatma fikri geldi. Bu temayı gerçekten seviyorum o yüzden instagram hesabımda paylaştığım dört pencere temalı fotoğrafı bloguma da koymak ve serinin ilk bölümünü oluşturmak istedim. İlk üç fotoğraf Almanya'dan dördüncü fotoğraf ise Çek Cumhuriyeti'nden. 
Pencerelerde beni çeken bir şeyler var, çoğu zaman hayran hayran ya pencerelere ya da pencerelerden dışarıya bakıyorum. Hatta zamanımın büyük çoğunluğu böyle geçiyor desem yalan olmaz. Pencere güzel şey, mutlu şey!
Instagram hesabıma göz atmak isterseniz de linki burada.

8 yorum:

Abdullah ÖZER dedi ki...

Bence de 3. resimde çok güzel bir kompozisyon oluşturmuşsunuz..

Sam Scarlet dedi ki...

2. ve son fotoğraf harika :)

gokciii dedi ki...

teşekkür ederim Melda :)

Unknown dedi ki...

Blogunuzu şöyle bir göz attım lakin biraz kaç tasarımsal değişikliğe ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirim. Fikir almak ve ziyaret etmek isterseniz yusufkenanduran.blogspot.com'a beklerim. iyi çalışmalar.

şiirler dedi ki...

harika kareler elbette teşekkürler

cilt bakımı dedi ki...

Ata bayıldım. Zaten aşığım ki ben atlara... Yalnız çok pis ısırıyolar o ayrı :)

En iyi kitap özetleri dedi ki...

Evet pencereler, bazen özgürüğe açılan kapı, bazen hasretle birini beklemek...

Adsız dedi ki...


İçerideyken pencereden bakmak iyi gelir. Ya gökyüzüne ki ben en çok bunu severim. Bazen bahçeye, yola vs. İçeride olmayan farklı bir şey görme umudumuz vardır sanki. Bazen yağmur yağar, bazen kar. Bahçede bir çiçek açmıştır mesela.