21 Şubat 2009

Merak

Bir şarkı var hani Marshall ile Lily'nin şarkısı Good Feeling. Diyor ya orda "good feeling won't you stay with me just a little longer" aha işte ben de tam olarak bunu demek istiyorum. Kalmıyor, hep gidiyor. Neden bu kadar çabuk? Merak ediyorum. Bir şarkı daha var mesela orda da diyor ki "dolaşırdı adımlarım seni görünce, karışırdı kelimeler hep birbirine" aha işte ben oyum. Niye böyle oluyor ki? Merak ediyorum.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

sonuçta bu senin heyecanın,senin hislerin,senin bağlılığın...bir insanın seninle kalıp kalmayacağı ona ne verdiğinin onunla ne paylaştığının ona neler hissettirdiğinin veya ondan neler hissettiğin gibi şeylerin yanında karşılıklı birbirinizi nasıl tamamlamanız ya da ortak yanlarınız gibi.monotonluk dediğimiz şey zaten sık yapılan şey değilmidir?geçen sanırsam milliyet in bir ekiydi sanırsam ünlü insanların müzisyen olsun keşifçi olsun,onların eşlerine sevgililerine yazdıkları mektuplar...ve aralarında ki özlem... sanırsam herşey özlemde bitiyor...hayatımızda ki telefon veya sık görüşme, msn, son bir iki yılın modası facebook gibi tarz şeyler oldukça sanırım hayatı çabucak tüketiyoruz.herşey yerinde ve tadında güzel ama biz onları çabuk istiyoruz. gibi gibi saçmaladım birşeyler senin dediklerinle alakalı veya alakasız işte hadi iyi geceler =)

gokciii dedi ki...

senin yazdıklarındaki ana mesajı anladım ben :) zaman diyorsun geçsin biraz, çabuk tükenmesin, yavaştan elde etmek iyidir diyosun. süreç ne kadar uzarsa sonrasında yaşanacaklar o kadar kıymetli olur diyosun, anladım ben seni, haklısın da :)

Unknown dedi ki...

yani heyecanı çabuk tüketiyoruz.tabi sonuçta duygular işin içine girince insan değişebiliyor istem dışı hareketler yapabiliyor duygularıyla ilerliyor ama mantığımızıda kullanmamız gerekiyor...tabi ortak zevklerde önemli,ortak yapılmayı sevilen şeyler ve o kişide yeni şeyler keşfetmek,yani ortak yanların yanı sıra bir o kadar da farklı yönler=)

alice hanım dedi ki...

her neler olup bitiyorsa hayatında, dünyanın bir ucunda, tanımadığın bir insanın bile duygularını "ben bile bundan daha iyi anlatamazdım" dedirterek anlatıyorsun...
:)