23 Ekim 2009

Cevap

Görmek isteyen için cevaplar her zaman ortalıkta. Hayat da yaşamaya değer bu sıralar. Domuz gribi olup ölmenin hiç zamanı değil. Hem saçımı seviyorum, mutluyum, izlenecek daha çok film dinlenecek çok şarkı var. Daha yüksek lisans yapıp ortalığı kasıp kavuracağım, klinik psikolojinin gelecekteki yüzü olacağım. (çüş) neyse yani siz benim demek istediğimi anladınız. zaten küresel iklim değişikliği, savaşlar falan filan önümüzde yaşanacak bir on yıl var şöyle kaliteli bi hayat için, cevaplar dışarıda, insanlar dışarıda.bir sürü bir sürü insan yani, neden birkaç tanesini hayatın merkezine oturtup acı çekiyoruz ,anlamııyorum çok saçma , çok anlamsız. Devam etmek lazım, gidenlerin yenisi var, her yaz meyve veriyor ağaçlar şimdilik. Böyleyken yaşamakta fayda var derim ben. Hem saçımı seviyorum, pantolonlar yakışıyor, müzik dinliyorum ve yemek yaparken makarnalarla konuşabiliyorum. Tribe girmiyorum, acılı bir havam yok, hayatı olduğu gibi kabul ettim bazen çaresiz kalabileceğimi biliyorum, herkes hayat karşısında çaresiz sonuçta bu yükü tek başıma taşımadığımın farkındayım. Geri kalanları da şimdilik umursamıyorum hatta yeni mottom bir morrissey sözüdür ki şöyle diyor canım benim "i really don't know and i really don't care" .

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu ruh halini hep koruyabiliyorsan helal olsun. Gerçekten böyle düşünebilen insanın elinden ne gelmez?

jazz dedi ki...

Oh mis! Hayatın tadını çıkarmak işte bu! Ulaşabildiğimiz herşeyden tat almayı becerebilmeliyiz =)

gokciii dedi ki...

Konfigürasyon Mühendisi:

Bu ruh halini hep koruyabilir miyim bilmiyorum her zaman böyle değildim büyük ihtimalle her zaman da böyle hissetmeyeceğim ama önemli olan bu anda ne olduğu, gerisi hikaye. zaten olay, geçmişi geleceği düşünmeden şu anki hale tutunmakta :)

jazz:

evet gerçekten becerebilmeliyiz ve ben inanıyorum ki bu sonradan geliştirilebilen bi beceri. zamanla herkes öğrenebilir. istemek gerek öncelikle.