30 Nisan 2012

Bir Rica

Bu dönem okulda yürüttüğüm araştırmaya bir 10 dakika ayırıp katılırsanız öyle mutlu olurum ki kelimelerle anlatmak mümkün değil. Acayip sevinirim. Üniversite öğrencileri; lisans, yüksek lisans, doktora hiç fark etmez, çok rica etsem bu dünyalar şekeri, mini mini, hiç sıkıcı olmayan ölçekleri doldurabilir misiniz? Şimdiden hepinize bilime yaptığınız katkılar için çok teşekkür ederim. Sağ olun, var olun, süpersiniz.

Ölçek için Tık:
Click here to take survey


14 yorum:

Sade dedi ki...

seni mutlu ettim.

gokciii dedi ki...

süpersin, mükemmelsin. çok teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Ben de..

gokciii dedi ki...

size de çok teşekkür ederim :)

Supertramp dedi ki...

benim formumu tanırsın hemen:P başkalarını öldürelim bitsin bu işkence:D

gokciii dedi ki...

de mi ya, öldürelim bitsinler! zırt pırt her şeye karışıyorlar. insanı zorla tepkisel yapar o kadar çok "başkaları" :) zaten bu başkalarından bir cehennem oluyor bir de böyle meraklı psikologlara ölçek malzemesi. :)

ayrıca, çok teşekkür ederim.

Günlük Ayracı dedi ki...

doldurmak istiyorum ve doldurcam da, ama şimdi uyumam lazım çünkü sabahın köründe kalkıcam. hafta sonu doldursam geç kalmış olur muyum?

-jeffbuckleyismyPelvis :)

gokciii dedi ki...

hiç geç kalmış olmazsın. haftaya kadar ne zaman istersen doldurabilirsin :)hatta ölçeğin reklamını yapıp arkadaşlarına da doldurtabilirsin. her türlü katkıya kapımız açık efenim. bilim seni bekliyor :))

Supertramp dedi ki...

ne demek yeter ki faydamız dokunsun:) Yalnız o başkaları kısımlı soruların ayırt ediciliğini çok kavrayamadım hepsi aynı gibiydi ya da kelime oyunları mı vardı,şey gibi olmuş,bu cevapları verirken başkalarının etkisi altında kalmadığına yemin edebilir misin? :)

gokciii dedi ki...

o soruların hepsi aslında sadece tek bir değişkenin tek bir boyutunu ölçtüğü için birbirlerine çok benziyorlar. bana da bazen garip geliyor benzer sorular olması ama istatistiksel analizlerle onların gerekli olduğuna karar veriyorlar, ben de istatistikten pek anlamayan halimle herhalde doğrudurlar diyerek kabul ediyorum :) bi bildikleri vardır elbet bu bilim insanlarının. :) ben daha çömezim, işin teknik boyutu hala biraz uzak.

orkidela dedi ki...

Ben de cevapladım. Bir katkım olsun :)

gokciii dedi ki...

çok teşekkürler :)

kibrit kutusu dedi ki...

umarim yurt disindan katilim kabul ediyor idin. selamlar...

gokciii dedi ki...

tabii ki kabul ediyorum :) çok teşekkür ederim.