3 Haziran 2009

Yaz Bitsin.

Bence ben artık her şeyden çok sıkıldım, sıkılmadan yaşayabilme yeteneğimi kaybettim bunaltılar da hiç geçmeyecek gibi. Tatilden dönünce kendime mavi bir muhabbet kuşu alacağım, belki o zaman her şey biraz daha neşeli gözükür. Yaz mevsimi de ne kadar uzun, daha en az bi 4 ay güneşe maruz kalmak zorunda oluşumdan nefret ediyorum, hiç yaz gelmeyen bir memlekete göçmek istiyorum.

5 yorum:

Anıl dedi ki...

Aha benim gibi bir tane daha işte :) Nefret ediyorum yaz ve güneşten. Bunda Antalya'nın göbeğinde büyümüş olmamın etkisi illa ki vardır tabii. İnsanın güneşe maruz kaldığında başı ağrır mı yahu? Benim ağrıyor :)

gokciii dedi ki...

Ya valla ben de nefret ediyorum bi de uzun ki meret bitmek bilmiyor. öyle antlaya gibi bi yerde de büyümedim bizim kışlarımız da uzundu :) ama ben yine sevmiyorum tam bi kış insanıyım belki azıcık sonbahar. önümüzde bizi bekleyen uzun ve güneşli yaz günleri var işkenceye devam :)

esra dedi ki...

ben de parçalı bulutlu havaları seviyorum..Yazları gözlerimi açamıyorum güneşten..Sürekli kısık bakmayı hiç sevmiyorum..Güneş gözlüğü takmayı da sevmiyorum..Terleyip şeker gibi olmayı da sevmiyorum.. :D karamsar bir yorum gibi gözüktü yorumum ama sevmiyorum ne yapayım

gokciii dedi ki...

anlıyorum ben seni hiç de kararmsar bir yorum değil:) yazlar biraz işkence gerçekten.

esraycr dedi ki...

:)... anlaşıldığıma sevindim :D