20 Haziran 2009

Anlatsın da masal olsun, hediyesi zaman olsun*

Son günlerde beni mutlu eden şeyler: (buraya yazıyorum çünkü arasıra bakıp vay be ne çok şey varmış demek istiyorum, unutuyorum sonra)

-Grace Around The World cd ve dvdlerimin elime geçmesi, içinden çıkan kartposttallar, posterler ve uzun zamandır izlemek istediğim "Amazing Grace" belgeselini sonunda kendi dvdimden izlemiş olmama.
-"Ölmekten güldüm" diyen ve bunu çok doğal ve mutlu bir şekilde söyleyen şirin insan.
-Lunaparkta crazydance ve ahtapota binmiş olmam(ahtapota ilk defa bindim hem), bunları yaparken yanımda çığlıklarımı duyabilen başka şirin bi insanın varlığı.
-Ayakkabı alışverişi yapmanın verdiği huzur, saatlerce ayakkabı aramak, zevk için topuklu ayakkabı ve sandaletleri denemek, sonrasında başka hiçbir yerde eşini görmediğim ve bunun neticesinde sadece bana özel bir ayakkabı olduğunu düşündüğüm ayrıca kesinlikle converse olmayan bir spor ayakkabı almak hem de lacivert siyah bile değil.
- İzmir caddesindeki banklara oturup kola içmek, kola içerken kendini suçlu hisseden başka bir insanla aynı suçluluğu paylaşmak.
-Ezginin Günlüğü'nün "bana bir koca lazım" şarkısı.
-Saat 10 otobüsünde karşılaştığım çocukla 9.35 otobüsünde karşılaşmak.
-Hacettepesözlüğün yeniden açılması
-"Two guys and a girl" dizisinin linklerini bulmak ve indirmeye başlamak, çok komik bir dizi izleyeceğimi bilmenin verdiği garip huzur.
-Uzun zaman sonra ilk defa şeker pembesi bir bluz beğenmek ve anında o bluzun bana hediye edilmesi.
-Güneş koruyucumun yüzümü bembeyaz yapması
-Bir haftada iki kez sinemaya gitmek
-Sinemada jelibon yemek.

2 yorum:

"O" Benim Dünyam dedi ki...

Sinemada jelbon yemek :)))

gokciii dedi ki...

sadece sinemada değil her yerde jelibon yemek :):)