28 Haziran 2009

Anlamak bir ömür sürer, Hayat niye kirlenir?*

-Friends bitince kocaman bir boşluk hissettim , öyle çok özledim ki bugün dayanamayıp yeniden izlemeye başladım. Geçen bir ay boyunca friends benim arkadaşım olmuş, her an yanımda, yakınımda olmuş. Bir yerlere çıktığımda ve canım sıkkın olduğunda "nasılsa eve gidince friends izleyeceğim" diye kendimi avutuyordum, o avuntumu kaybetmeye dayanamadım. Bir süre daha eve gidince beni bekleyen bir arkadaşım olacak.

-Rachael Yamagata diye bir kadın varmış, last fm bana tavsiye edip duruyordu. Dinledim, ilk dinleyişte aşk nasıl olurmuş deneyimledim. Çok güzel sözlü oldukça karanlık bir müzik, tam benim sevdiğim gibi. "Elephants...Teeth Sinking Into Heart" albümü baştan sona muhteşem ama "elephants, sunday afternoon, over and over" şarkıları için ruhumu satabilirim. Saf mükemmellik. Bir göz atın derim şurdan.

-Bu kız film izlemeyi özledi, artık bi kendine gelse de film süresi boyunca dikaktini toplayıp filmi başından sonuna zevk alarak izleyebilse. Oldboy'u, Leon'u, Manhattan'ı, Down by Law'u izlese, izlese.

-Ben & Jerry's in chocolate fudge brownie ismiyle sattığı bir dondurma var, dünyanın en muhteşem dondurması olabilir. Bu kadar çok çikolatalı olup baymayan, süper bi lezzete sahip olup kocaman kutuyu yedikten sonra hala yeme isteği uyandıran muhteşem bir şey. Ben & Jerry'sin tüm dondurmalarını deneme kararı aldım bu güzelliği yedikten sonra ama çok pahalı evet süper olabilir, yine de biraz daha ucuz olsa da bol bol yesek, hergün yesek.

-Önce Aslı Erdoğan'ın sonra Elif Şafak'ın sonra da Vamık Volkan'ın tüm kitaplarını okumak istiyorum.

* Ezginin Günlüğü- Leyla , ne güzel şarkısın sen.

5 yorum:

sinem dedi ki...

biz büyüdük, ve kirlendi dünya*

*başlığa cevap :)

sinem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gokciii dedi ki...

hala da kirleniyor, büyümeyelim bari artık dünya zaten yeterince kirli, hem büyük olmayı hem de kirli bir dünyayı daha ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum :)

Adsız dedi ki...

bu blog'da ziyadesiyle kendimi buldum sanırım...
=)
kutlarım sıcacık blog'unuzu=)

gokciii dedi ki...

teşekkür ederim , mutlu oldum :)