14 Temmuz 2009

Oh My God!

Bence şöyle olmuş; Amy Winehouse birgün oturmuş Friendsi izlerken Janice'i görmüş, sonra bakmış bakmış demiş ki "yahu ben neden bu kadının tarzını çalmıyorum, hazır tipimiz de benziyor". Sonra biraz daha düşünmüş, "al sana işte hazır yapılmışı var ne uğraşcam saçtı, tipti, kıyafetti falan" demiş. Janice'in Oh My God'ını taklit etmeye çalışmış, bakmış sesini inceltemiyor, onun gibi söyleyemiyor, ses kalın bi kere incelmiyor, demiş ki "madem benim sesim ince değil madem ben Janice gülüşünü yapamıycam, omg diyemiycem o zaman şarkı söyleyeyim bari, o eksikliğimi böyle kapayayım". Sonra şarkıcı olmuş ama içinde bir yerlerde hala Janice gibi "oh my god" diyememenin ezikliğini hissediyormuş. Kendini vemiş alkole, uyuşturucuya ama o boşluk hiç dolmamış. Yazık.

5 yorum:

jazz dedi ki...

ahahaha, hakikaten benzerlik süper :) yine de amy'i oricinıl buluyorum ben, kopkoyu bir sesi var :)

gokciii dedi ki...

ben de sesini süper buluyorum şarkılarını da keza, maksat geyik olsun :) friendsi izlerken diyordum bu janice birine benziyo benziyo diye, sonra dedim haaa amy winehouse diye, hatta amy'nin bi tane fotoğrafı var böyle leopar desenli dar bişey giymiş, aynen janice yani. o fotodan sonra iyice dank etti:)

jazz dedi ki...

o zaman yüksek ihtimalle özenmiştir ya :) şirin bir kadın esasında alkolik olması dışında tabii :) umarım 3. albümünü çıkarır bir an önce.

Adsız dedi ki...

harikuladenin fevkinde, uzun zamandır gördüğüm en iyi benzetme bu sanırım :) oouuvv maaaağğy gaaaağğğd!

gokciii dedi ki...

hehe :) benziyorlar valla hatta aşırı benziyolar, kardeş falan olmasınlar :) :P