10 Temmuz 2009

I stood beneath an orange sky.

Süper gruplar ve müzisyenler keşfetmeye devam ediyorum. Hayatımın her gününü yeni bir şarkıyı yeni bir sesi belleğime kazıyarak geçiriyorum, pek mutlu ediyor beni. Her anım müzik olsun, düşüncelerimi duymaya zaman kalmasın istiyorum. Neyse bugün bahsedeceğim huzur sesli, müzik insanı Alexi Murdoch. İskoçya'dan kopup gelmiş güzel sözlü sakin müzik yapan bu güzel insan Orange Sky şarkısıyla hayatıma etkili ve ani bir giriş yaptı. Singer-songwriter tarzı müziğe deli olduğumdan mıdır yoksa güzel sesli adamlara inanılmaz bir hayranlık beslediğimden midir bilinmez kendisiyle hemen derin bir bağ kurdum. Myspace'ini baştan sona tarayıp rahatladıktan sonra uzun bi süre myspaceine bağlı kalıp şarkılarını tekrar tekrar dinledim. Yaptığım araştırmalar sonucu Orange Sky şarkısının The Oc'de House'da ve garden state'de çaldığını öğrendim, her üçünü de izlemiş olmama rağmen bu şarkıyı fark edemediğim için kendime salak dedim. Geç ama olsun hiç olmamasından iyidir. Günün özlü sözü de bu olsun. "love you more" ve my song for you" ve "all my days" şarkılarına da bayıldım. Myspace'ine bir göz atın derim. myspaceye bakmaya üşenecek insanlar için de günün şarkısı "orange sky".


My hearts been broken
Sometimes, sometimes
My mind is too strong to carry on
Too strong to carry on.



Orange Sky - Alexi Murdoch

8 yorum:

sinem dedi ki...

eneee tema değişmiş :) şarkı da çok güzelmiş :)

Anıl dedi ki...

Söylememiştim galiba... Blogun yeni hali evlere şenlik :)

gokciii dedi ki...

sinem;

canı sıkılınca saçını değiştiren kızlardan olamadığım için ben de temayı değiştiriyorum o da işe yarıyormuş :) şarkıyı beğendiğine sevindim :)

ultrANIL07;

teşekkür ederim efendim :) "evlere şenlik" i olumlu anlamda kullandığını varsayıyorum, öyle olmalı yani :P :)

alice hanım dedi ki...

readerdan okurken bi baktım benim ağzımdaki nakarat, "stood beneath an orange sky" soulshine-sunday snooze albümüden vardı da bu şarkı kimin bilmezdim, hatta blogda bile yazmıştım bi satırını bak demek adam ünlüymüş seviliyormuş hısımlarım tarafından :]

gokciii dedi ki...

ünlü mü değil mi bilmiyorum ama ben çok sevdim, benim nazarımda ünlendi kendisi:) seni de sevdiğin bir şarkının icracısı(ilginç bi kelime oldu) ile tanıştırmış oldum, sevindim :)

Adsız dedi ki...

sene 2003 ya da 2004.. 2003 sanırım. The OC soundtrack. Zaten o soundtrackteki hiçbir şarkı, hiçbir grup ve şarkıcı yavan değildi. Orange Sky da o şanslı şarkılardan biriydi.

Adsız dedi ki...

Hello Dear, are you genuinely visiting this website regularly,
if so after that you will definitely obtain fastidious know-how.
My webpage: daftar judi bola

Adsız dedi ki...

Hi to all, how is all, I think every one is getting more from this website, and your views are good in support of new visitors.

You could stop by to http://mogok.lisufriends.com/blogs/user/CathrynVil on the internet by means of
site

Take a look at my blog football jersey