24 Mart 2010

Yüreğimin Sol Kapağı Burkuldu

Bir gün de şu bloğa şuraya gittim, onu yedim çimlerde yuvarlandım falan diye yazı yazsam ya. Bak mesela bugün kütüphanede ders çalıştım ondan önce de şuh kadın pozları verdim. Hadi yalan söylemeyim fotoğraflarımı beğendim ama hepsi şuh kadın pozu değil yani, bir insan görmüşüm de çok sevinmişim gibi yapmaya çalıştığım pozlar da var. Her neyse başka naptım? kivi ve portakal seçtim çok anlıyormuş gibi, eve gelince muz yedim. Yok ya çıkmıyor benden böyle yazı yiyip içtiğim çok da arkadaşım yazmaya üşeniyorum ben, çok üşengeç bir insanımdır ayıptır söylemesi. Geçen hafta çok eğlendim ama söylemeden edemeyeceğim, çeşitli rezillikler ve çeşitli sosyal aktiviteler neticesinde hizmet sektöründen de bi soğudum doğrusu. Okulun son dönemi ya koy götüne gitsin eğlenelim gezelim havasındayım çok şükür ama sınavlar, toefl, ales falan gözüyle gülüyor bana hissediyorum. Hayır ben sınavları ve okuldaki dersleri, sunumları bu kafayla halledersem kendimi superhuman falan ilan edeceğim, aha burdan da sözümdür. Bir de düşünüyorum mesela yüksek lisansa girsem deve yüküyle para verecek tübitak, bu kadar ödüllendirici bir sonuç için bende çabanın bu kadar az olması da kendimi bir sorgulatıyor, sonra çok çok pişman olacağım biliyorum ama hadi hayırlısı. Yarın da kişilik sınavı var, böyle diyince birileri bizim kişilğimizi test ediyormuş gibi anlaşılıyor ama yok öyle bir şey olsa olsa sabrımızı test edebilir bu dersin sınavı. Alttan alıyorum, notum yükselmezse çok darılırım.

Tüm sıkıntılarına iyi gelecek en bi güzel şarkı ve en bi komik videosuyla aranızdan ayrılıyorum. Dominostan kubilay'a ikinci pizzadaki 4tllik farkı almadığı için teşekkürlerimi gönderiyorum, favorimsin dominostan kubilay.


Grup Vitamin - Al AÅ�kını Sok Gözüne
Yükleyen srknbrmn. - Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

7 yorum:

Cenky dedi ki...

Herhalde bu yazı bloğu nasıl aileden biri gibi gördüğünün yazısı. Onunla bir şeyler paylaşmamak rahatsız ediyor insanı. Ama enteresan bir üslubun var, şu yazdıkların bile okurken insanın yüzünde tebessüm yaratıyor.

Sınavda başarılar.

gokciii dedi ki...

"bloğu aileden biri gibi görmek" ilginçmiş bu, pek üzerine düşünmemiştim böyle bir şeyin.

sınav da iyiydi galiba.

Bengisu dedi ki...

Dominostan "Kubilay'a" mı? Yoksa "Dominostan kubilaya mı?"sorunsalı diyorum.. Sınavı sunumu geç bebek, hava güzel, hayat güzel, bahar gelmiş libido tavan falan :)

Cenky dedi ki...

Geçmiş olsun diyelim o zaman, yeter bu kadar alttan almak :)

gokciii dedi ki...

bengisu;

domistan kubilaya ve benden kubilaya olarak ikiye ayırabiliriz bu sevgileri sanırsam :)

tabi sen libidona nesne buldun hayat güzel dersin, hayat sana güzel :) biz de anca bahardır böcektir falan onlarla idare ederiz.

ahmet dedi ki...

aman yapın yüksek lisans. bölümünüzü bilmiyorum gerçi, ama ben pişman oldum başlamadığıma, burs ihtimali de varsa hiç düşünmeyin derim(bana ne oluyorsa artık bilemedim ama hallendim işte)
minesera starbucks'taki iyi kalpli barista da günün kahvesiyle chai tea latte yi değiştirdiğimde aradaki farkı almamıştı.ben de müsaadenizle ona bi teşekkür edebilir miyim? bu tür küçük şeyler iyi geliyo be yaaa.

gokciii dedi ki...

valla yapmayı pek istiyorum da bununla ilgili çabalarım da pek yetersiz. bilemedim ne olacak sonu, o burs zaten beni en çok düşündüren. helletmek lazm.

evet böyle küçük şeyler mutlu ediyor insanı asıl. ne de şirin insanlar varmış diye bi sevinirim ben :)