4 Mart 2012

Yaşam Alanı



















Burası da benim yaşam alanım. Ayrılamıyoruz yıllardır.
Hele bu sıralar tüm hayatım bu masa.

8 yorum:

Sam Scarlet dedi ki...

otostopçuyu ve jeffi görünce gözlerim büyüdü :)

Turgut U. dedi ki...

valla imrendim, bugün odama girdiğimde ben bile oha bu ne dağınıklık dedim. Yani bu saatte klavyeden çıkan sese bile dikkat etmem lazım yatağımın üzerindeki öbeğin altında bi arkadaşımı unutmuş olabilirim, uyuyodur yazık.

gokciii dedi ki...

sam;
zaten her baktığımda jeff'i görebileceğim şekilde ayarladım bu masayı ve rafı :)

nepenthe;
odanın bu fotoğrafta görünmeyen kısımlarında senin anlattığına benzer durumlar yaşanıyor :) öbek öbek her yer. kim bilir neler kayboldu gitti oralarda. arasak neler çıkar orası bir muamma. gerçi masa da kendinden geçti son günlerde. ama dağınıklık iyidir. dağınık olmayan odalarda hiçbir şey yapamıyorum ben. dağınıklık sayesinde dikkatimi toplayabiliyorum. :)

erim dedi ki...

orda tam olarak kaç tane kalemlik var? 3 galiba da emin olamıyorum

gokciii dedi ki...

aslında 4 tane kupa var. 2 tanesi kalemlik, bir tanesinde makyaj malzemeleri var, diğerinde de ıvır zıvır bi şeyler. kupa olayını biraz fazla seviyorum galiba :)

gokciii dedi ki...

bir de eskimiş kalemleri atamama hastalığım var galiba. şimdi tekrar bakınca fark ettim 1500 tane kalem var orada ama yüzde 90ı yazmıyor, bir kısmı da 90lardan kalma :) bi gün kalem temizliği de yapsam iyi olacak sanırım.

erim dedi ki...

bence de yerden tasarruf etmen lazım biraz, yeterli yer yok gibi :)

gokciii dedi ki...

evet ya hiç sorma, o konuda çok dertliyim. yeterli yer yok. yerim çok dar, çıldırıyorum sonra yersizlikten ehehe. ciddi bir temizlik yaparsam azıcık yer açılabilir belki ama o da yetmez o da yetmez :)