17 Şubat 2008

Dancing In The Moonlight*

-Ankara'ya yakışmayan bir renk varsa o da mavidir.Bunu söylediğim için üzgünüm ama ne yazık ki öyle.O gün tunalıdaki alt geçitten geçerken bir daha fark ettim,bu kadar mı uymaz mavi bir şehre hele çamurlu mavi hiç mi hiç olmuyor.Bu zevksizliğin sorumlusunu hepimiz biliyoruz zaten,bir daha adını anmaya gerek yok,bir de ne olacak bu şehrin çamur sorunu,şu sıralar donuk vaziyette olduğumuz için problem değil de bahar gelmeye başlarken biz de mücadeleye başlarız.
-Kar yağsın hep,dün geceden beri hiç durmadan yağıyor, bu şehir daha bir güzel oluyor ve biraz daha soğuk.Karanlık havaları neden bu kadar sevdiğimi bilsem bir de.Bilmiyorum.
-Karlı pazar gününe yakışan şarkı:Van Morrison-Astral Weeks
-Üniversiteler neden kar tatili yapmıyor.Ben bu karda yarın o dağın tepesine nasıl gideceğim,sorarım.Aslında okulum da pek güzel olur kar yağınca,ama o yol yok mu o yol.
-Bu dönem okul çok zor ve ben bu dönem okuldan iyice soğumuş durumdayım.Çok fena şeyler olacak.Okula gitmemek için daha ilk haftadan bir sürü bahane uydurdum.Ama böyle gitmez bu iş,çok zor bu dönem,hazırlıklı olmak lazım.Tek sevdiğim ders sinema dersim olacak,tabi ki onu silmek zorunda kalmazsam.Silmek istemiyorum,şu okulda beni heyecanlandıran tek şey sinema dersi bu dönem.
-Uyku beni terk etti.Ne olacak böyle,bilmiyorum.Uyumak istiyorum üstelik ben,huzursuzluktan başka bir şey vermiyor insana uyuyamama durumu.Bir yatakta uyumadan saatlerce yatmak kadar da büyük bir işkence yok,hayatımda en sevdiğim şeylerden biri olan kahveyi de artık neredeyse hiç içmiyorum.Ne biçim hayat bu.Uyku yok,kahve yok,okul var hergün.
-Bon Jovi İstanbul'a gelebilirmiş bu yaz.Dileklerim gerçek mi oluyor ne?Ama onlar gelirde ben gidemezsem konsere ,kendimi yüksek bir yerden aşağı paraşütsüz bırakırım.Görmem lazım dünya gözüyle.
-Kışı ve karı çok seviyorum ama yaz gelsin.Plan çok bu yaz için heyecan yaparım ben böyle:)


*alakasız başlık

7 yorum:

Anıl dedi ki...

Hem çamurdan bıkmak hem de her gün kar yağmasını istemek... İlginç :)

gokciii dedi ki...

İşta kar yağsın ama çamur olmasın istiyorum be,çok şey mi istiyorum yani:)

Anıl dedi ki...

Vakt-i zamanında Beyazıt Öztürk'ün bir tiplemesi vardı, Psikopat'tı adı. Onun özlü sözlerine benzemiş sizinkisi :)

Esin dedi ki...

camur sorunu Istanbul'da da var. Adamlar yolu tuzlamis kar erimis, camur olmus. Nerden geliyor bu camur anlamiyorum. O camuru sicratarak ilerleyen araclara da kufur etmedne durmadim tabi.
Donemin zorlugu seni yildirmasin. Ders calismazsan gitmek zorunda kalacagin yaz okulunu(ya da butunlemeyi, alttan dersleri dusun. Dedigin gibi yaz planlarini gerceklestir gonul rahatligiyla.

93'de gitmistim bon Jovi'ye, diger konserlerden para kalirsa bu sene de gitmek istiyorum.

Uyku icin de, yatmadan 1 saat once papatya cayi ic, dinlendiriyor, uyku getiriyor.

Sweeney Todd!! Bekliyorum :)

gokciii dedi ki...

Uyku için papatya çayını denemiştim pek bir işe yaramadı ben de ne yazık ki.Şekerli yoğurt yiyorum bu sıraalr yatmadan önce biraz işe yarıyor:)

Bizim bölümde büt ve yaz okulu yok ama alttan dersleri düşünüyorum ve düşündükçe içim kararıyor.Şu ana kadar alttan ders bırakmadan geldim bakalım bu dönem ne olacak:)

Nasıldı 93teki Bon Jovi konseri??Bu yıl da ne kadar çok konser haberi var.Umarım çoğu gerçekleşir,son anda büyük hayal kırıklıkları yaşamayalım da.

Esin dedi ki...

93 Bon Jovi iyidi aslinda ama sanirim biz biraz simariklik yaptik. Muhtesem sahne sovuyla Metallica konserinden sonra Bon Jovi cok sonuk gelmisti, sahne cok aceleye getirilmisti sanki. Jesti, omzuna attigi turk bayragi ile oradan oraya kosmak oldu. Henuz bu kadar organizasyonun olmadigi donemde buyuk nimetti tabi ki.

"O" Benim Dünyam dedi ki...

-Biz de kar tatili yaptık, çocuklar gibi şendik!
- Yatakta uyumadan saatlerce bakmak mı? büyük can sıkıntısı, yattığın zaman uyuyacaksın ya da yatmayacaksın.
-Artık bahar istiyorum, yeterince yaşadık kışı ya...