15 Mart 2008

İçimdeki Celtic Aşkı Bambaşka

Celtic futbol takımının benim için özel bir yeri var.Ama bunun sebebi oynadıkları futbol falan değil.Tamamen formalarının ve atkılarının hastasıyım.Bayılıyorum.Yerim yani o derece seviyorum.İnsanın futbolu sevesi gelir bu güzel formalı adamları o yeşil zeminde görünce.Ben yeşil rengini böyle çılgınca seven bir insan olduğum ve çizgili şeylere manyakça bir sevgi beslediğim için bu Celtic'in yeşil beyaz çizgili formalarını ne zaman görsem televizyonda durup izlerim.Bugün de böyle bir aklıma geldi girdim sitelerine acayip güzel bir shopping bölümleri var.Kendimi kaybettim,hepsini almak istiyorum benim olsun hepsi.İşte şu sitede
Olmayan şey yok ya.Celticli yatak takımları saatler,oyuncaklar.Acayip bir koleksiyon var adamlarda.Ne süper,yeşil yeşil,benim olsun.

İskoçya'ya yerleşirim ya etrafımda böyle Celtic formalı yeşil yeşil insanlar görmek için sırf ,bir de Desmond istiyorum tabi ki.Sabitim olsun Yeşil-beyaz atkı taksın,İskoç aksanıyla konuşsun.Oh ne güzel daha ne isterim.Ben İskoçya'ya taşınıyorum.Bitti:)

2 yorum:

Anıl dedi ki...

Celtic taraftarları Avrupa'nın en organize taraftarlarından biridir. Tribün şovlarının hastasıyım. Ancak İskoçya'da benim tercihim Celtic'ten değil, Glasgow Rangers'dan yanadır. Biz Türkler mazlumun yanında yer almayı severiz aslında ama ben biraz garibim işte :)

Unknown dedi ki...

iskoçya senin için o zaman çok güzel bir ülke seçimi aslında yeşilliklerin olduğu ve denizle bütünleşmesi..severim iskoçya'yı