20 Mart 2008

Çok Karışık

Yapmam gereken çok fazla şey olunca kafam karışıyor.Unutkanlık başlıyor ben de.Kime ne dediğimi unutuyorum mesela ya da bir görevin tam olarak ne zaman bitmesi gerektiğini hatırlayamıyorum.Bana çok fazla iş vermemek lazım veya bir şeye odaklanmışken başka başka işler verip iyi yapmakta olduğum şeyi de sabote etmemek lazım.Bu günlerde çok karışık her şey.Kafam çok dolu ,ödevler,uygulamalar,sınavlar,kısa filmler,kurs...Yetişemiyorum,olmuyor üstüne üstlük hastayım ve metabolizmama bir şeyler oldu.Sanki zaman hiçbir şeye yetmeyecekmiş gibi geliyor,ve ben kendimle hiç huzurlu bir şekilde yalnız kalamıyorum.Kafam boşken kendime sorunlar çıkarıp alakasız şeyler üzerine düşünmeyi seviyorum ben ya da okuduğum bir kitap üzerine kendi kendime tartışmayı,yolda yürürken aklıma güzel cümleler gelsin diye uğraşmayı seviyorum. Ama böyle düşünmem gereken ciddi konular olduğunda ve o sorumluluk denen ağır yük omuzlarımdayken huysuz,unutkan ve biraz daha sakar bir insan olup çıkıyorum.Kendime dayanma eşiğim de oldukça düşüyor.Yani zaten yanlış bir insan olduğumu biliyorum ama böyle zamanlarda gerçekten kendime dayanmakta zorlanıyorum.Sevdiğim şeylere ve boş düşüncelerime zaman ayırmam lazım.Sırf bu yüzden bugün kendime defterler aldım.Çizgisiz bej sayfalı küçük defterler,yazı yazmak ve rahatlamak için.O boş sayfalara önce uzun uzun bakıp sonra da üzerine kelimeler kondurmak çok rahatlatıcı. Biraz müzik ve siyah tükenmez kalemler istiyorum sadece, en azından bugünlük geri kalan her şey geride kalsın.

Yağmur yağıyordu çok, hava karanlıktı ve toprak kokusu mutlu ediyordu.Gökkuşağı çıkmış geçen gün 2 tane, iç içeymiş hatta ,ben kaçırmışım,olsun.

2 yorum:

"O" Benim Dünyam dedi ki...

"Sevdiğin şeylere ve boş düşünceler"ine mutlaka zaman ayır. Yoksa benim gibi "bir cümle daha kuramayacak", mekanik bir insan haline gelirsin. Benimse bir an önce bundan kurtulmam gerekiyor; daha çok şey var yapmam gereken:S:S
Bu anlattıkların herkesin başına geliyor aslında. Ama bence -yaşadığım için biliyorum- zamanı planlarken zorluk yaşıyoruz. İstiyorum ki yaptığım her şey içime sinsin, başarılı olsun, kendimi de ihmal etmeyeyim bu arada ruhumu doyurayım vs... Her zaman yapamıyorum, bir süre sonra film kopuyor hepten.
Bu arada "kısa film" olayına da takılmadım değil:))
Seçmeli mi alıyorsun yoksa:)

gokciii dedi ki...

Evet her şey içime sinsin en iyisi olsun diye uğraşınca bir süre sonra film kopuyor gerçekten galiba,genelde en iyisi olmuyor en azından benim için hayal kırıklığı da işin içine giriyor bu sefer.
Kısa filmleri izleyememiş olmanın verdiği bir stres var üzerimde aslında:) Yapılamayan işler de zihni meşgul ediyor:)