7 Eylül 2009

Belki de yanlış bir leyla.

Belki de hiçbir şey yazmamalıyım şu saatte, sadece supernatural izleyip susmalıyım. ve evet castiel'in hastasıyım. Mavi gözlü erkekleri hep bi ayrı tutuyorum, zayıf yanımdır, dayanamam. ay yazmadan duramıyorum, şu saatte aklıma hep garip şeyler geliyor, sonra gülesim geliyor blog, vallahi. Bence insanlar kendilerini iyi hissederken the smiths dinlememeli ama travis dinleyebilirler.

Geçenlerde Itunes kendi kendine tüm şarkıları sildi, sonra ben yendien ekledim ama bu sefer ipoda atmak için yeni playlistler oluşturmam gerekiyor, çok üşeniyorum, ipoduma yeni şarkı atamıyorum. Hotmail gelen kutumda an itibariyle 1954 okunmamış mail var silmiyorum, üşeniyorum üşendikçe sayı artıyor.

Bugün kendime beyaz ve morumsu far aldım, oje de aldım. ben artık kocaman kadın oluyorum bir de topuklu ayakkabı alırsam kimse beni tutamaz :)

Öylesine bi şarkı açıyım diyorum, Radiohead'den street spirit çıkıyor, şimdi ben daha ne yapabilirim, benim yolum bu valla arkadaşım. Ayrıca bişey diyim mi bence insanlar çok garip, ikili ilişkilerde bilmek gereken çok fazla ayrıntı var, karşıdaki insan bi haraket yaptığında bunun en az 5 tane anlamı olabilir ve biz içinden hangisi olduğunu bulmak zorundayız. Ben buna sinirleniyorum, anlayamıyorum çünkü.

Bence doğumgünleri önemlidir, burçlar da önemlidir. Bir insan benim doğumgünümü hatırladığında mutlu oluyorum, ben başkalarının doğumgünlerini hatırladığımda kendim de mutlu oluyorum. Eskiden olsa yok ya çok da önemli değil derdim ama aslında önemli.

Led Zeppelin'in bateristi John Bonham nasıl bateri çalıyorsa ben de o şekilde yaşamak istiyorum, böyle tutkuyla, davula vururken elleri kanasa bile dakikalarca buna devam edebiliyor oluşu acayip bir şey, insan bir şeyi böyle sevebilmeli, hastalıklı gelebilir belki ama bence süper.

Ben o kadar çok dizi izliyorum ki sezon başldığında her hafta indirmem gereken 7 dizi olacak. neyse ki kota sınırsız da problem olmuyor. Bu kadar diziyi izleyip hepsini nasıl hatırlıycam her hafta merak ediyorum.

Bazen susmam gerekirken konuşuyor, konuşmam gerekirken susuyorum. Kendimeden en çok bu anlarda nefret ediyorum.

4 yorum:

jazz dedi ki...

indirmen gereken 7 dizi olduğunu söyleme bence, yoksa kanunlara aykırı hareket fln derler :P

ayrıca doğum günü hatırlamak güzeldir, hele en sevdiğin dostlarınla kutlamak en eğlencelisidir :)

bir de bence The Smiths'i, Travis'i ve Radiohead'i bir müddet bırak, Arctic Monkeys ya da The Kooks dinle mesela, eğlenceli hareketli bişeyler renk getirsin :)

bi de ben bu yaşıma geldim hala topuklu giyemiyorum... converse'ti, adidas'tı derken... olduğumdan küçük durmam da cabası :(

Anıl dedi ki...

Castiel mi? Bok yesin afedersin :)

gokciii dedi ki...

jazz;

evet ya beni içeri falan almasınlar 7 dizi indircem dedim diye :)

süpriz doğumgünleri de çok eğlencelidir, hele en sevdiğin dostların ayarladıysa tadından yenmez.

Arctic Monkeys'in yeni albümlerini bi dinleyesim var zaten, merak ettim.

ben de hiç deneyimlemedim topuklu ayakkabı olayını. yaşından küçük göstermek nası bişey çok iyi biliyorum, benim de başımda :)

ultranıl07;

ya niye öyle diyosun, şirin adam, dean'e de bayılıyo :)

Anıl dedi ki...

Ya, ne demezsin :)