24 Ekim 2010

Bir Şarkı

Ben bu şarkının içinde yaşasam diyorum. Sonuna doğru vokalin sesi hafiften çatallaşıyor ya ha işte evimi oraya yaparım, uyur uyanırım vesaire. Şarkıların insanlar üzerindeki etkileri hakkında sayfalarca yazabilirim ama bir şarkı, içinde yaşama isteği uyandırıyorsa her türlü kategoriyi sollayıp en birinci olur. Sonra üzerine konuşulmaya gerek kalmayan seviyeye gelir ve sadece dinlemek gerekir. Bu şarkı o şarkı işte.

Down in the Valley by theheadandtheheart

Seattle'ın havası suyu bir şeyi var, aynı Britanya gibi. Müzik, yağmurlu memleketlerin harcı sonucunu çıkardık galiba, eh tabi ki.

2 yorum:

kukuletalı dedi ki...

pazar pazar ne güzel oldu bu şarkıyı dinlemek. sakin ve dingin geldi. böyle güneş batarken, bozkırın yanından arabayla gidiyormuşum hissi uyandırdı bende. bir de seattle denince cidden akla gelen bir ses var. seattlelı abilerin ses tonunu da nereli olduklarını bilmeden şıp diye anlıyoruz sanki:)

gokciii dedi ki...

evet değil mi ya o hissi uyandırıyor aynen bu şarkı. ben son günlerde her 3 dakikada bir dinlediğimden şarkıyla ilgili spesifik hisleri ayıramıyorum, sen söyleyince bi aydınlama yaşadım tabi :) Seattle pek hoş pek güzel. havası rengi, sesleri. seviyoruz bu abileri de her zaman.