18 Eylül 2012

Bamberg Böyle Bir Yer İşte





Bunlar sadece ön gösterimdi. Fotoğrafların ve Bamberg'in devamını merak edenleri şöyle alalım.http://www.flickr.com/photos/gokcii/


Şehri şimdiden o kadar benimsedim ki 6 ay sonra ben buradan nasıl gideceğim diye düşünmeye başladım bile. Ama aslında sorun değil, nasılsa Bamberg beni başka yollara başka şehirlere ulaştıracak aracı görevini görmüş olacak. Dünyada Bamberg gibi keşfedilmeyi bekleyen çok yer var benim için. Eminim ki Bamberg de Ankara da bu konuda anlayışlı olacaklardır. Bana öyle geliyor ki artık her yerde kendime bir ev edinebilirim, her yeri bir şeyi için sevebilirim. Dünya'yı kafamın içinde küçültebilirim. Yapılacak çok şey var. Bamberg'de bile keşfedilecek hala bir sürü şey var. Hayat uzun zaman sonra gerçekten akıyor. Beynim her şeyin yeniliğinden dolayı yanmak üzere ama bu iyi bir şey. Yeni şeyler insana yaşadığını hissettiriyor. Neyse ben susayım siz de fotoğraflara bakın. Sonra bir ara devamını da eklerim. To be continued, kalın sağlıcakla.



2 yorum:

Sam Scarlet dedi ki...

çok güzel ya, insan herhalde kendini farklı bi dünyadaymış gibi hissediyordur ordayken, bana her yurtdışı macerasında öyle oluyordu :) ama burası cidden çok sevimliiii!

gokciii dedi ki...

bamberg gerçekten çok sevimli. daha fotoğrafını çekemediğim o kadar çok güzellk var ki anlatamam. mükemmel bi şehir ya, hastasıyım :)