18 Haziran 2009

The One With Friends

Seviyorum, izliyorum hatta çok fazla izlemekten sıkıldım. Yine de bir chandler bir joey bir monica mutlu ediyor beni. Kendime en çok benzettiğim karakter ross, en sevmediğim phoebe, en bi aşık olduğum chandler haliyle en kıskandığım monica, rachelsa nötr. En beğenmediğim sezon 6 en beğendiklerim 1-2-3. Phoebe'yi sevmesem de dizinin en komik anları o ve joey ile ilgili olanlar. Takıldıkları kafedeki fincanlara hastayım, her defasında bana kocaman bir fincan kahve istettirdikleri için de kızgınım. Ayrıca sürekli pizza yedikleri için canım ikide bir pizza da istiyor. Joey ve chandler'ın koltuklarına, monica'nın mutfağına bayılıyorum

3 yorum:

Sera dedi ki...

Phoebe'ye bayılırım ben. zaten sevmediğim karakter pek yok gibi. Rachel biraz nötr. Ross'un da bazı halleri gıcığıma gitmiyor değil. Joey olmasa dizi dizi olmazdı bir de :)

sinem dedi ki...

benim en çok kendime benzettiğim chandler. ve evet monicanın mutfağı muhteşem. "i'm the host" :)

gokciii dedi ki...

Sera;

evet joey il ilgili bir şey yazmamışım aslında en komikleri joey hatta ben friendsi izlemeden önce tanımıştım kendisini joey dizisiyle o yüzden en çabuk joey karakterine alıştım :)

sinem;

monica süper ya, o mutfaktaki her şeyin yerini santim santim biliyor ya bayılıyorum, en çok da şükran günü bölümlerinde o mutfağa iyice hasta oluyorum :)