1 Kasım 2009

Gölgeleri takip etmeyi bırak artık, sadece yolculuğun tadına var*

Beynimin yerinde kocaman bir boşluk var sanki, hayatımda ise bahsedilmeye değer hiçbir hareket yok. Ales denen sınavdan nefret ettiğime karar verdim geçen günlerde, o kadar. Bir de Murathan Mungan'ın Kadından Kentler'ini okumaya başladım. Alesin dandik matematik sorularından sıkıldıkça açıp okuyorum. Erkeklerin kadın dünyası hakkında bir şeyler söylemelerini ve bunu inanılmaz bir güzellikte yapmalarını seviyorum. Böyle erkekler olduğunu bilmek mutlu ediyor beni nedense. Bu sıralar her şeyle mutlu olabildiğim için olabilir. Hiçbir şey düşünmüyor oluşumumun da muhakkak bir etkisi vardır. Neyse ben hareketsiz hayatıma, "yağmurlu gri hava ve radyodan gelen bilmediğim müzik sesi" fonuyla devam edeyim. Kahve içebilirim belki, sabah kahveleri her zaman en güzelidir ne de olsa.


*radyoda bilmediğim şarkıdan sonra çalan morcheeba şarkısı enjoy the ride, ben bu şarkının bu kısmını çok severim zaten, böyle sanki biraz da sitemli bi hali vardır, bırak artık bu boş işleri yaşamaya bak der gibi, aslında vokalin sesinde bir sinir, sitem yok ama benim kafamda bu kesinlikle böyle. Başlıkları şarkı sözlerinden yazmayı sevdiğimi biliyorsunuz ama bu sefer türkçeye çevirdim, değişiklik olsun. Böyle uzun başlık açıklamaları yapıyorum, aslında ne gerek var, hiç bilmiyorum. Neyse umarım herkes mutlu bir pazar günü geçiriyordur.

2 yorum:

jazz dedi ki...

Radyo Eksen dinler gördüm sizi bayan! ^-^ the fixer'ı açıp açıp eğleniyorum arada, morcheeba'yı da haftada en az 2-3 kere çalıyorlar, çok şirin ^-^

Ales'ten şu anda korkmana gerek yok çünkü sonbaharda yapılana daha az kişi giriyor, bir de zaman kısıtlaması oluyor ben son sorumu işaretlediğim an zil çalmıştı mesela, kontrole vaktim kalmamıştı. yani diyebileceğim tek şey zamanı süper kullanman lazım :)

gokciii dedi ki...

Evet dinliyorum bi eksen bi de radyo odtü zaten :) the fixer'ı da çok çalıyoar sağolsunlar :)

o zaman olayı beni çok kasıyo, adamlar resmen zaman harcatmak üzerine sorular yazmışlar. bir de matematikte hamlamışım bazı formülleri falan hiç hatırlamıyorum. o yüzden bu ilk seferden çok umutlu değilim. nasılsa bahar var diye kendimi kandırıyorum :)