14 Aralık 2010

3 Rounds and a Sound



Sevdiğim grupların canlı performanslarını izlemek en sevdiğim şeylerdendir bu yüzden tüm vaktimi youtubeda harcamışlığım da çoktur. Şarkıların farklı versiyonlarının üzerimde bıraktığı etkiye aşığım. Son zamanlarda bir de bu şarkıya aşığım, her haline. Ve izlediğim en mükemmel canlı performanslardan biri kesinlikle. Burada durmazsa ve ben onlarca kez üst üste izlemezsem içim rahat etmeyecek. Bir şeyi bu kadar sevince aklıma ilk blogun gelmesinin de ayrıca hastasıyım. Güzel ya, çok güzel. En azından hayatta güzel şeyler de var, youtube'da saatlerce konserleri izlemek, canlı performansların arasında kaybolmak mesela, bir de bunu yazabileceğim bir yerin olması.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

daha önce hiç dinlememiştim,çok iyi çok süper oldu paylaştığın.Biraz günümü kararttı ama değer. :)

gokciii dedi ki...

değiyor gerçekten, ben günlerdir karartıyorum günlerimi ki zaten pek de aydınlık değiller en azından güzel kararıyorlar artık :) beğenmene çok sevindim :)

Unknown dedi ki...

hakkatten de çok güzelmiş :))

manzanasverdes dedi ki...

Bu şarkı benim hayatıma diğer birçok güzel şarkı gibi Chuck sayesinde girmişti. Diziyi izleyenler bilir Chuck ve Sarah'nın şarkı "They're playing our song" derken dans edişlerinin güzelliğini.

gokciii dedi ki...

evet chuck'ta ve californication'da kullanılmış olduğunu okudum ama izlemedim. eminim diziyle birlikte çok daha etkileyici olmuştur :)