26 Aralık 2011

Acayip hayvanlara benziyirsen!

bugün metroda adamın biri yanımdan geçerken ".......'a benzüyürsün, gerçekten" dedi. neye benziyormuşum duyamadım. adamın peşinden gidip pardon acaba neye/kime benzüyürmüşüm? diye sorma isteği geldi bi an. bi an şöyle gideyim de sorayım be nolcak dedim içimden. sonra beni sarsacak kimse olmadığından kendime bir cimcik attım napıyosun gökçe dedim, napıyosun? bi dur hele bi soluklan. laf atılmasından rahatsız olma evrelerini çoktan aşmışım, duymadığım kelimeyi sormaya gideceğim. olaya gel. işte bundan çıkarmamız gereken ders şudur ki; insanı merakta bırakmamak lazım. merak kediyi falan değil insanı öldürür. o yüzden buradan laf atmayı seven erkek arkadaşlara sesleniyorum, karşı tarafın tam anlamayacağı bir şey söyleyin ama ses tonunuzu iyi ayarlayın, şöyle merak uyandıracak bi tonda anlaşılmaz laflar edin özenle, sonra kız deli gibi merak etsin neymiş diye belki bi anlık merakla gelip sizinle konuşabilir. bence denemeye değer, zaten metroda tanımadığınız kadınlara laf atabilecek yapıda insanlarsanız bu size çocuk oyuncağı gelir. ama ben kime benzüyürmüşüm hem de gerçekten benzüyürmüşüm çok merak ettim ya.

bu şarkı da benden neye benzediğini merak edip duranlara, laf atmayı seven, bir kız görünce şarkı söylemeye başlayan ve en önemlisi yoldan geçen kadınlara korna çalmaya bayılan erkeklere gelsin hahahha



klorak satanlara benzeyirsen kısmında gülmekten nefessiz kalıyorum. çok güzel şarkı.

5 yorum:

Anıl dedi ki...

Taktik iyiymiş, en yakın zamanda deneyip ayrıntıları burada paylaşacağım. Bunun dışında "Söyleyemedim" gibi bir şarkıdan sonra Hüseyin Turan'a yakıştıramamıştım ben bunu.

gokciii dedi ki...

tamam bi dene sen, sonuçları paylaş. eğer %100 çalışıyorsa kendimle bu fikrimden ötürü gurur duyabilirim hehehe. geyik yapmış adam yaaa, bence süper şarkı, çok yaratıcı bir aşağılama, kime yazıldığını çok merak ediyorum :)

Abdullah ÖZER dedi ki...

Çok komiksin ya :)) izin verirsen yazını bi sitede paylaşmak istiyorum :)))))

kibrit kutusu dedi ki...

heralde dedim klorak satanlar kismini yanlis duydu. oyle sey olur mu... olmus... simdi senaryo yazarken cok darlandigimda acip bu turku-sarkiyi dinliyorum. cok yasa e mi!

gokciii dedi ki...

51 ekranlara benzeyirsen kısmı da bana hiç olmazmış gibi gelmişti ama o da olmuş :) süper şarkı ya, dert tasa ne varsa süpürüyor :)