15 Kasım 2008

Mutlu Yazı

Bugün kendimi The Doors melodilerinin içinde buldum, uyandığımdan beri aklımda hep Jim Morrison'ın sesi, sözleri var. Ne güzel söylemişsin be Jim Morrison, helal sana. Gece boyunca gördüğüm rüyaların çok etkisi var bu durumda, biliyorum çünkü uyandığım anda "i'm gonna love you till the stars fall from the sky" diye mırıldanıyordum bile. Uykuda mutlu olmak ne büyük bir lütuftur.

Ne çok rüya görüyorum ben, hatırlıyorum üstelik ayrıntılarına kadar, sonra da son günlerimin en mühim insanı Freud olduğu için kendi kendime rüyalarımda anlamlar arıyorum, onun yolundan gidiyorum. Aslında yalan söylüyorum son günlerimin en mühim insanı Freud değil, ikinci en mühim insanı olabilir belki. Mutluyum ben, sırıtıp duruyorum, konuşup duruyorum, hayaller kuruyorum durmaksızın. İçimde hep bir müzik, bateriler çalıyor fonda, Jim Morrison şarkı söylüyor kulaklarıma. Neşe hissedilen bir şeymiş, tüm bunların üstüne bir de Moondance dinliyorum, kalkıp dans edeceğim nerdeyse. Kendimi yine bir filmin içindeymiş gibi hissediyorum, mutlu bir film hani şu mutlu bitenlerden "the end" yazısı göründüğünde sırıttığımız filmler. Ne güzle filmlerdir onlar, mutlu bir şarkı çalar isimler akıp giderken. Fotoğraf çekme isteği var içimde. Mutluyum.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

hayırdır?? ;)

gokciii dedi ki...

Hayır galiba bu sefer, hayır olsun yani, hayatımda ilk defa mutlu olmayı böylesine istiyorum, kova burcu insanının özyıkımcı ruhuna bile isyan ediyorum, mutluyum ben,gerçek olmasa bile:):=)

Adsız dedi ki...

doğum tarihini bahşedermisin ?!

belki astro harita analiz bile yapabilirim.. yaptıklarımdan birini atayım hatta istersen referans olarak :)

kova değil de akrep özyıkımcıdır diye bilirdim ben.. kova dışyıkımcı daha bi :)

abrupt changes induces pleasure..

gokciii dedi ki...

yükselenim akrep o bakımdan belki :) çok pis bi karışımım ben :D

gokciii dedi ki...

bu arada astro harita analizi nedir,benim pek bilgim yok bu konularda ama yani böyle yeteneklerin varsa (nası bişi bilmiyorum ama yetenek istiyodur herhalde) dünyayla paylaşman lazım:)
görmek isterim yani yaptıklarından birini :)

Adsız dedi ki...

:)) evet özel güçlerim var, haritaya baktımmı nasıl birisin 3.43 aşağı 5.42 yukarı kestirebiliyorum, yorumlar yapabiliriyorum, bol keseden atıp tutabiliyorum.
tek ihtiyacım olan doğum tarihi ve saati.. sonrası rest assured.. :D
e-mail varsa ordan atayım referansımı(işe başvuruyor giib hissettim).. doc. içinde uzun .

gokciii dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.