15 Kasım 2009

It's a song about a dream*

Bazen bazı rüyalar aklımı günlerce işgal ediyor. Öylesinden gördüm bir tane çok mutsuz çok bulutluydu. Bu şarkı da rüyamla bi yerden ilişkili, daha doğrusu uyandığım zamanki halimle ilgili. bilmiyorum işte bir şeylerle bağlantısı var. Açıklayamıyorum, açıklayamadığım için rüyalarımda görüyorum ya zaten. Kasvetli bir pazar öğleden sonrasına yakışan şarkı.

i really thought i was okay
i really thought i was just fine
but when i woke this time
there was nothing to take me back to sleep
to take you off my mind
this time


4 yorum:

Adsız dedi ki...

Pazar günlerinin zaten kendince bir durgunluğu, bünyeye bıraktığı bir mayışıklığı ve derin bir hüznü var. Ben güzel geçen bir pazar günü hatırlamıyorum kendi adıma.

gokciii dedi ki...

çocukluğumda güzel pazar günleri vardı. ama onları hatırladığımda bile bir grilik bir hüzün canlanıyor gözümün önünde. pazarlar değişik ya mayışık gerçekten.

jazz dedi ki...

pazar-ertesi'nden bir önceki gün. nı-ıh. sevmem sevemem. çocukluğumdan beri 3 favori gün vardır haftada: çarşamba (haftaortası gibi olduğu için), cuma (haftanın sonu olduğu için) ve cumartesi (çünkü tatilin ilk günü).

ales'te ne saçmalıklar yazmışlar yine, bravo diyorum buradan hazırlayan ekibe.

gokciii dedi ki...

ben de çarşambaları ve cumaları severim :) pazartesilerden nefret etmmem ama :)

ales çok ilginçti gerçekten o sabun sorusu beni benden aldı. yetiştiremedim de, baya bi moral bozdu. bi dahakine hızlanıp girmem lazım.