26 Ocak 2010

Radyo

Gün içinde bir şarkıyı 15 kere bilgisayarda 20 kere ipod'da dinlemiş olmasına rağmen akşam radyoyu açıp aynı şarkıyı duyduğunda çocuklar gibi sevinen, sanki onu ilk defa dinliyormuş gibi dikkat kesilen tek insan ben değilimdir umarım, vardır başkaları da. Bunu yapan insanlarla yeni bir dünya kurmak istiyorum kendime, beni bulsunlar.

9 yorum:

Moonshine dedi ki...

Haha, aynen ben de ipod'umda olsa bile o sarki, radyoda rast gelince ayri bir seviniyorum, sesini acip dinliyorum filan :)

demek ki sadece ben degilmisim!

Gereksiz dedi ki...

super ..... buldukmu senı sımdı? :)

Ayşenur dedi ki...

radyo daha farklı bişey,hani istediğin şarkıyı istediğin zaman dinleyemiyosun ve sevdiğin şarkı çıkınca seviniyosun..hatta istek yapıp çalsınlar istiyosun sanki o şarkı bi daha başka bi yerde çalmicakmış gibi..ilginciz sanırım *-*

gokciii dedi ki...

Süpermiş ya yalnız değilmişim sizler de yalnız değilmişssiniz :)

radyo bambaşka bi güzellik. herhalde eskiden, şarkılara bu kadar kolay ulaşamadığımız zamanlarda radyonun başında bekleyip boş kasetle çekim yapma çalışmalarımız sayesinde bu duruma geldik. sonuçta radyoyla büyüdük :)

Ayşenur dedi ki...

en sinir olduğum şey de kendime güzel bi kaset hazırlama düşüncesindeyken radyonun cıngılının şarkı çalarken araya girmesi..evet o zamanlar sinir oluyodum buna >.<

sinem dedi ki...

ahahaha benim ki bu :) bi de bunun yanında şey de güzeldir, bi filmde soundtrack olması çok sevdiğin bi şarkının. jake gyllenhaal'un adını hatırlayamadığım moon'lu, susan sarandon'lu bi filmde "love will come through" çalmaya başladığında delirmiştim mesela. dün de little miss sunshine'den sonra aralıksız oturup garden state'i izlemeye başladığımda daha filmin başında coldplay'den don't panic girdiğinde aynı çılgın hissiyatı yaşamıştım :)

gokciii dedi ki...

evet evet ben de bi dizide,filmde sevdiğim bir şarkıyı duyarsam acayip seviniyorum böyle filme hemen kanım kaynıyıveriyor :):)

sen bir de the last kiss'i izle warning sign'ın bu kadar güzel kullanılması karşısında kelimesiz kalırsın :)

jazz dedi ki...

beni de +1 olarak ekle :)

özellikle o hafta popüler olmayan ama benim sıklıkla dinlediğim bir şarkı varsa mesela morrissey'in eski albümünden bir parça çalsa "telepati mi yapıyoruz seninle radyo eksen dj'i?" diye soruyorum o anki dj'e... ama duymuyor beni tabii :)

gokciii dedi ki...

ben de bazen keşke şu şarkı çalsa diye içimden geçiririm 3 dk sonra o şarkı çalmaya başlar işte o zaman radyo dj ile telepati kurduğumu düşünürüm :)