9 Haziran 2008

Rüyalar gerçek olsa

Acayip rüyalar görüyorum bu aralar, dizi gibi. Kamera hareketleri bile oluyor rüyamda ve hatta sürekli aynı mekanda aynı kişilerin olduğu rüyalar görüyorum. Absürdlük sınırlarını zorluyor bazıları, anlatmak istiyorum ama o kadar uzun ki, bunları bir yere yazıp ileride değerlendirebilirim, neden olmasın. Bir de rüyamda Ted ve Robin'i görüyorum iki gecedir ki bunun nedeni çok açık, sürekli How i met your mother izliyorum, izlemediğim zamanlarda da düşünüyorum:) Barney'i henüz göremedim bakalım kısmet, önümüzdeki gecelerde onu da konuk ederiz :). Bir de hayatımda gördüğüm en ayrıntılı rüyaları bu son bir haftada gördüm, insanların giydikleri, ortamdaki koltukalrın renkleri, desenleri, kişilerin mimikleri...tüm bunları en ince ayrıntısına kadar görmek ve üstüne hatırlamak oldukça ilginç. Sabahları "noluyoruz ya" diye uyanıp tüm gün gülümsememe neden oluyor absürd rüyalar, uykumda bile çok eğleniyorum, ne kadar süper bir insanım :P

2 yorum:

Anıl dedi ki...

Renkli rüyalar görmek güzel olsa gerek. Zira benin gördüğüm rüyalar hep siyah-beyaz oluyor. Alıcılarımı değiştirmeliyim sanırım.

gokciii dedi ki...

Çok güzel değil renkli rüyalar görmek de normal işte sıradan, siyah beyazın bi karizması var en azından :P Sonuçta hatırlayabilmek önemli renkli ya da siyah-beyaz fark etmez, bir de üzmemesi lazım rüyaların, başta mutlu gibi olsalar da sonradan üzebilirler.