13 Haziran 2008

Son bir haftanın en favori şarkıları:

  1. Dan Wilson- Breathless................ Myspace
  2. China Forbes- Gone...................... Myspace (Bu ikisi için radyo odtü'ye teşekkür etmek lazım bol bol çalıyorlar-dı)
  3. Jeff Buckley & Elizabeth Fraser- All flowers in time bend towards to sun (bu yeni keşfettiğim bir şarkı değil ama nedense son günlerde dinlemeden duramıyorum).

Bir de bu haftanın sayılmaz ama son iki günün favori dizisi Coupling, başından kalkamıyorum, 2 sezon bitirdim, sezonlarda ortalama 8 bölüm falan var ama süresi amerikan sitcomlarından daha uzun, tüm gün sadece coupling izledim acayip mutluyum:) Barney, Ted Ve Marshal'a asla ihanet etmem ama Jeff son iki günümün kahramanı, süper insan Jeff Murdock, işaret parmağındaki yüzüğünü aşırı beğendim çok gereksiz bir bilgi olaraktan:)

2 yorum:

Batuhan Doğu Alkaya dedi ki...

Gündelik hayatın olası sıradanlıklarından mutlu olmayı başarabilmek bir sanattır .. Sen mükemmel biz sanatçısın =)=) Bu arada aklıma taktın şimdie ben jeff ve elizabeth ikilisini defalarca tekrara sarayım .. =)

gokciii dedi ki...

Evet öyleyim, hem de en iyisinden, sıradanlıkla çok iyi başa çıkarım :P :) Tekrara sarılması gereken bir şarkı gerçekten, zaten akıldan çıkmıyor :)