5 Kasım 2008

İsyanım Var!

Daffy Duckla Bugs Bunny'nin birlikte olduğu bölümleri çok severim ben. 2 karakter ancak bu kadar uyumlu olabilir, ikisi de fesat, ikisi de kurnaz ama birazcık zeka farkı var aralarında o yüzden Bugs Bunny hep alt eder Daffy'yi.Daffy Duck da her zaman gıcık olarak gösterilmeye çalışılır ama Bugs Bunny'nin gıcıklıkta Daffy'den arta kalır yanı yoktur, tek üstünlüğü pratik zekasıdır bence buna rağmen her zaman Bugs kazanır, Daffy zavallımın gagası kopar, ezilir büzülür. Neden yani, isyanım var bu noktada. Daffy Duck da kazansın, son gülen olsun bir sefer de. Ukala ve bencil olabilir ama Bugs Bunny de öyle. Hem şimdi burda Bugs Bunny daha zeki dediysem Daffy de aptal değildir yani, onun yaptığı gibi komplike hain planları kim yapabilir, söyleyin bana. Ama Daffy için sonuç hep ya ördek çorbası ya da fırında ördek.
Looney Tunes'a isyanımdır; biraz da coyote, daffy duck, slyvester kazansın. O tweety denen manyak hayvanı mideye indirsin slyvester geri çıkarmamak üzere, road runner denen gıcık yaratığı uçurumdan aşağı atsın coyote, üzerine de kocaman kaya fırlatsın, bir kere Daffy Duck Bugs Bunnyden tavşan çorbası yapsın.
O kadar sinirlenmişim ki sadece Daffyden bahsedecekken tüm Looney Tunes kahramanlarına sardım. Yıllardır içimde kanayan bir yaradır, buradan içimi döktüm rahatladım, yapmayın artık yazıktır günahtır. Tazcığım da böyle garibandır onun için uzun uzun yazacağım zaten, ne bahtsız bedevidir Taz'cığım benim. Ben ezilen çizgi film karakterlerinin yanındayım, kazananları sevmiyorum.


Tam şu anda uzun süredir Spoonge bobtan başka çizgi film izlemediğimi fark ettim, içim acıdı. Sadece benim suçum değil herhangi bir kanalda tazı veya başka looney tunes çizgi filmlerini, jetgiller veya taş devrini gösteriyorlar mı bilmiyorum, hiç rastlamadım . Ben onları seviyorum, belki birazcık da Tom ve Jerry'i. Ama yeni çizgifilm kanallarında bunların hiçbiri gösterilmiyor. Hep garip senaryoları olan, uzun ve ciddi çizgi filmler var. Işınlar saçan yaratıklar ya da ne idiğü belirsiz hayvanlar barındırıyorlar.

Bugünlük isyan seansımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz, ilerleyen günlerde bu blogun yazarı içine dert olan çok önemli konularla yeniden karşınızda olacaktır. Bugün için That's all folks!

8 yorum:

Anıl dedi ki...

Bunların hepsi de Kaybedenler Kulübü'nün birer üyesi. Biliyorsun değil mi :)

gokciii dedi ki...

Ben de öyleyim o bakımdan destekliyorum onları, seviyorum ve kendime yakın hissediyorum :) Kaybedenler de bir kerecik kazansın istiyorum, tüm hayalim bu :P

sinem dedi ki...

yazı şahane olmuş, kaybetmeleri de saçmadır ayrıca. coyote kesinlikle road ronnerdan daha zekidir. road ronnerin kafasını koparmak istiyorum, o derece nefret ediyorum. bugs bunny yine iyi bi yerde. ama genel olarak looney tunes da ben de kaybedenleri severim, kazananları en azından pataklamak isterim :)

gokciii dedi ki...

road runner en gıcıkları galiba, yüzünde böyle aptal bir ifade vardır ya öyle mal mal bakıp bip bip diye ses çıkarır ukala bi tavırla, ben de her seferinde öl artık road runner kafanı kayalara çarp diye beddua ederim :) (ne kadar caniyim)

Looney Tunes da bazı hayvanları ezelim politakası var çok kınıyorum gerçekten :)

Adsız dedi ki...

:))

tunes hayat dersi veriyor sanki: ne yaparsan yap loser'san loser kalmaya mahkumsun..!!

Anıl dedi ki...

O zaman seni biraz mutlu edeyim. Buradan gel :)

gokciii dedi ki...

Çok güzellermiş ya bayıldım, özellikle road runnerın üzerine düşen 23 tonluk acme şeysini çok sevdim :) akşam akşam keyfim yerine geldi valla, teşkür ettim :D:D

Bugs bunnynin daffyi kafadan vurduğu resimleri görmezden geldim :)

Anıl dedi ki...

Evet, araya biraz arıza karışmış :)