27 Ocak 2009

Geçen gün yemekteyizdeki adam domatesli ekmek yaptı, beğenmedi salaklar. Aslında adam ona domatesli ekmek yerine sarımsaklı ekmek dedi ama benim için domatesli ekmektir kendisi. Ah ben olacaktım ki orda, hepsini yerdim.

Bu yıl 3 kere mum üfledim ,üçünde de aynı şeyi diledim. Şimdi bu durumda dileğin gerçekleşme ihtimali artmış mıdır? Son üflediğim pastada hem baya bi mum vardı, çok mumu tek seferde üfleyince acaba artıyor mu dileğin gerçekleşme ihtimali. Kafamı buna takmış durumdayım, işim gücüm yok zaten düşünecek şey lazımdı bana da :)

Sex and the City'nin birinci sezonunu bitirdim. Kafama takılan şeyler var, öncellikle bilmem kaç bin dolarlar vererek aldıkları ayakkabıların hepsi çirkin ötesiydi bu ilk sezonda. Yani ayakkabı manyaklığını anladım diyelim de(ki anlamıyorum) madem o kadar para veriyosun bari zevkli bir şeyler al. Ayrıca çok renkli elbiseler gördüm birinci sezon itibariyle, en sade giyineni bile renkli. Bir de 90larda kadın modasında bir yanlışlık varmış galiba, o dönemin sokak modası süper ama bu süslü kıyafetlerde tam olarak tanımlayamadığım bir yanlışlık var. Yüksek belli etekler ve garip askılı bluzler olabilir, saç modellerine değinmek bile istemiyorum. Beni bekleyen bir sürü sezonum var önümde, tatilin güzelliği.

Sex and the City ile beraber Seinfeld de izliyorum. İlk izleyişim değil tabi ki, yeni baştan izliyorum. Bayılıyorum ya, acayip seviyorum. Böyle güzel yazılmış bir dizi, her söz, her cümle muhteşem, diyaloglar zaten inanılmaz. George hala en sevdiğim karakter, böylesine gıcık bir insanı nasıl bu kadar sevebildiğimi ben de çözemiyorum. "I've never been happy" diyişindeki halini seviyorum galiba :)

Şimdi bir de oyuncak tavşanım oldu. Bu yıl pek bi sevimli şeyler etrafımı sardı. Bir yumuşacık oyuncak tavşan, bir tane sallanıp duran at, bir de kalp hırsızım var. Bu yıl herkes bana oyuncak almak istemiş, işin ilginç yanı ben çocukken kimse bana böyle oyuncak hayvanlar, peluşlar filan almazdı. Eşek kadar oldum bir anda herkes oyuncaklara boğdu beni. Tavşanın adının Fifi olmasına karar verdi arkadaşım, fifi isminin uzun bir hikayesi var, geçmişten kalan, ben de olsun dedim madem isimsiz oyuncaklara dayanamıyorum, turkcell bebeğim var mesela adı Şükran :)

2 yorum:

sinem dedi ki...

o kostümler hakkaten berbat. sonradan toparlıyorlar, muhteşem giyiniyorlar hatta, için rahat olsun ;)

gokciii dedi ki...

giyinsinler zaten, o kadar paraya hala güzel giyinemezlerse ayıp :) ayrıca ayakkabı konusunda da gelişmelerini bekliyorum :)